Campionate

Mircea Lucescu nu e mulţumit de clasamentul în care e la egalitate cu Jose Mourinho: "Am mai multe meciuri în Europa ca el!" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 septembrie 2014

Antrenorul lui Şahtior anunţă că va continua să antreneze în Ucraina, deşi contextul politic al acestei ţări cu Rusia nu este unul favorabil.

Mircea Lucescu, 69 de ani, a explicat ce-l determină să mai rămînă la Şahtior: "Pasiunea şi responsabilitatea m-au determinat să rămîn la Şahtior. Întotdeauna vor exista oferte pentru un om cu succes, dar am ales să stau aici".

Premiat de UEFA pentru cele 113 partide în Ligă, la egalitate cu Mourinho, Il Luce se mîndreşte cu faptul că are mai multe meciuri decît portughezul în toate competiţiile europene: "Am mai multe meciuri în cupele europene decît Mourinho, cred că am 180, ceea ce înseamnă mult", a spus Mircea Lucescu într-o intervenţie telefonică la Realitatea tv. Lucescu are 188 de meciuri per total, iar Mou 128.

Mircea Lucescu a mai antrenat pe Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Internaţionale Milano, Galatasaray, Beşiktaş, iar din 2004 este la Şahtior. Tehnicianul a condus şi naţionala României între anii 1981 şi 1986.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.