Liga 1

Revenire de senzaţie în fotbalul românesc » A semnat cu Oţelul Galaţi!

+2 Foto
FOTO: Facebook Oțelul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 septembrie 2014

La o zi după demiterea antrenorului Michael Weiss, conducerea clubului gălăţean a dat o lovitură prin aducerea unui fost jucător în Liga 1.

Florin Cernat a revenit după 14 ani la Oţelul, clubul care l-a format ca jucător, anunţă dunăreabătrînă.ro. Mijlocaşul a jucat doar 36 de partide pentru gălăţeni, înainte de a se transfera la Dinamo, în 2000. După numai un sezon, Cernat a ajuns la Dinamo Kiev, unde a petrecut 8 sezoane, iar apoi a mai jucat la Hajduk Split, Karabukspor şi Rizespor.

"Am venit să joc la Oţelul, nu mă interesează cine e antrenor. De la echipa naţională mi-am luat gîndul demult. Pentru viitor e posibilă şi o carieră de antrenor. Sper ca în 2-3 săptămîni să intru pe teren, nu ştiu sigur dacă se poate pînă atunci. După cum am calculat, cam la meciul cu Steaua aş putea intra.

Locul e acelaşi, asta mai era să mute şi stadionul că în rest au făcut tot. Sunt probleme, sperăm să le rezolvăm. Erau probleme şi cînd am plecat, dar nu ca cele de acum. Am semnat pe un an, plus încă un an dacă rămînem în prima ligă", a declarat Cernat la conferinţa de prezentare.

Florin Cernat va purta tricoul cu numărul 10.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.