Europa League

Gigi Becali a fost eliberat din închisoare! Vine la meciul Stelei de diseară? Anunţul de ultimă oră al şefilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 septembrie 2014

Gigi Becali a fost eliberat în mare secret, iar în acest moment se află alături de familia sa, în Pipera. Omul de afaceri a primit o permisie de cinci zile după care se va reîntoarce la Penitenciarul Poarta Albă.

Întrebarea pe care şi-au pus-o imediat mulţi oameni din fotbalul românesc a fost dacă patronul Stelei va ajunge şi la meciul cu Aalborg din grupele Europa League. Steaua - Aalborg este în direct pe Digi şi pe Dolce şi liveTEXT pe GSP.RO de la 22:05.

Şefii din Ghencea au comentat posibilitatea ca Becali să vină diseară pe Naţional Arena.

"Nu cred că poate să vină la meci, dar mă bucur că a primit această permisie de 5 zile şi că se poate bucura de familie, de cei dragi", a explicat preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

Şi preşedintele Valeriu Argăseală a vorbit la Dolce despre acest subiect: "Din cîte ştiu, Gigi Becali nu va ajunge la meci".

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni pentru condamnările în dosarul Valiza şi în cel al sechestrării persoanelor care i-au furat maşina.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.