Europa League

Aurelian Chiţu, după eşecul, 1-5, cu Dinamo Zagreb: "Primele trei goluri au fost norocoase"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 septembrie 2014

Mulţi dintre fotbaliştii Astrei au debutat în această seară în grupele unei competiţii europene, însă, din păcate pentru aceştia, echipa giurgiuveană a încasat 5 goluri de la Dinamo Zagreb, înscriind doar unul.

Constantin Budescu, căpitanul Astrei din această seară, şi Aurelian Chiţu, debutant în cupele europene, au comentat umilinţa suferită de echipa lor în această seară şi spun unde i-a surprins formaţia croată.

"Nu ştiu dacă a contat neapărat bugetul celor două echipe. Ne-au surprins pe contraatac, noi am încercat să ţinem de minge, dar, din păcate, la fiecare fază ne-au taxat. Am primit trei goluri foarte repede şi de atunci jocul s-a dus în favoarea lor. Să sperăm că ăsta a fost botezul, să uităm acest meci şi să ne gîndim la cel cu Pandurii", a spus Budescu la televiziunea sportro.

"Dinamo Zagreb a fost mai bună astăzi şi a cîştigat. Primele trei goluri au fost norocoase, dar nu trebuie să ne gîndim că au avut noroc. Au fost mai buni. Sper că o să trecem cu toţii peste acest eşec. Sînt foarte importante punctele cu Pandurii de duminică. Cred că echipa a avut şi un pic de trac, fiind la debutul în grupele unei competiţii europene", a adăugat Aurelian Chiţu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.