Europa League

Giedrius Arlauskis, unul dintre eroii Stelei, a comentat victoria roş-albaştrilor, dar gîndul îi e tot la Ludogoreţ: "A fost ciudat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 September 2014

Giedrius Arlauskis, cel mai bun fotbalist al Stelei din prima repriză, cînd a scos cîteva ocazii clare de gol ale danezilor, a declarat că partida a fost una ciudată şi spune că nu poate uita meciul cu Ludogoreţ, cînd Steaua a fost învinsă şi n-a mai reuşit calificare în grupele Ligii Campionilor.

"Meciul a fost cam ciudat, după prima repriză nu mă aşteptam să cîştigăm cu 6-0. E bine că am avut noroc şi am marcat gol repede. Eu la fiecare meci dau tot ce am, cîteodată iese, cîteodată nu.

Mă bucur că am cîştigat. Sîntem uniţi, dacă antrenorul ceartă un jucător înseamnă că ne ceartă pe toţi. Era important să nu primim primii gol. Nu e uşor de uitat meciul cu Ludogoreţ. Mai ales cînd te uiţi la meciurile din Liga Campionilor şi te gîndeşti că acolo ar fi trebuit să fii tu.

Trebuie să ne pregătim pentru fiecare meci ca pentru o luptă. Mă bucur pentru Keşeru că marchează, e bine şi pentru echipă. E foarte urît să joci fără suporteri. Avem nevoie de suporteri şi sperăm să fie alături de noi", a spus Arlauskis, portarul Stelei, la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.