Nationala

Vestea care l-a derutat pe selecţioner: "Am aflat ieri, m-a dat peste cap!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 septembrie 2014

Selecţionerul Victor Piţurcă a comentat demiterea selecţionerului Ungariei, Attila Pinter, şi numirea anonimului Pal Dardai în locul său. România va întîlni Ungaria la Bucureşti, în preliminariile Euro 2016, pe 11 octombrie.

"M-a dat peste cap vestea demiterii selecţionerului maghiar. Am aflat ieri că a fost schimbat, mai devreme decît s-a anunţat, nu mi-a convenit. Pregătind meciul cu ei, analizasem deja stilul fostului tehnician.

Nici pentru noul selecţioner nu va fi uşor, probabil naţionala Ungariei îşi pune mari speranţe în jocul de la Bucureşti, dacă va pierde, calificarea va fi greu de realizat. Aşa că noi trebuie să ne pregătim în cel mai mic amănunt, meciul va fi foarte greu. Sper să trecem de ei pentru a lua o opţiune serioasă de calificare.
Nu cred că Boloni va antrena Ungaria, preşedintele Federaţiei a zis că strategia lor nu coincide cu a lui Boloni. Nici el nu cred că va pleca din Qatar, unde are un salariu foarte bun şi să rişte cu o echipă naţională", a declarat Piţurcă la Dolcesport.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.