Nationala

Victor Piţurcă îl aşteaptă cu braţele deschise pe Lucian Sînmărtean: ”Înainte nu avea chef! La Steaua a simţit gustul fotbalului adevărat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 septembrie 2014

Victor Piţurcă, selecţionerul României, a vorbit despre posibilitatea ca Lucian Sînmărtean să fie convocat pentru meciurile naţionalei cu Ungaria şi Finlanda, contînd pentru preliminariile Euro 2016, programate în octombrie.

”Sînmărtean a făcut risipă de efort. A avut mereu o poziţie bună în teren şi a făcut şi faza defensivă. Dacă o va face din ce în ce mai bine, atunci va fi şi la naţională. Consider că a crescut foarte mult la Steaua, de aceea am vrut să îl introduc din primul minut în Grecia. Înainte nu îl luam în calcul pentru că juca atunci cînd avea chef, se antrena cînd avea chef.

Eu ştiam lucrurile astea şi nu aveam cum să îl chem. Steaua l-a schimbat, a simţit gustul fotbalului adevărat, se vede asta şi în declaraţiile lui. Dacă va continua aşa, cu siguranţă că va fi convocat. Poate juca în stînga sau în spatele defensivei, însă ar avea sarcini bine trasate. Dacă ar fi în stînga, n-ar sta lipit de bandă”, a spus Victor Piţurcă la DigiSport 1.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.