Campionate

VIDEO 3 goluri în 180 de secunde: Arsenal nu a avut emoţii cu Aston Villa!

Arsene Wenger speră să pună presiune pe primele locuri din Premier League, foto: reuters

Articol de Vlad Ispas  —  sâmbătă, 20 septembrie 2014

Trupa lui Arsene Wenger s-a trezit după două egaluri şi o înfrîngere în ultimele trei meciuri. Cei de la Villa nu au putut ţine piept unui Arsenal condus din teren de Ozil şi Welbeck, aflaţi în revenire de formă, iar londonezii s-au impus sec, cu 3-0.


Două lucruri s-au scris despre Arsenal în ultimile zile: toată lumea îl agasa cu pe Wenger cu întrebarea dacă regretă că a plătit 50 de milioane de euro, acum un an, pe neamţul Mesut Ozil. Francezul, cu diplomaţia ce îl caracterizează a spus că dacar ar mai fi pus o dată în situaţia de a-l cumpăra pe coordonatorul de joc al campioanei mondiale, ar face-o fără nici cea mai mică ezitare.

Cealaltă problemă a fost dacă Danny Welbeck a meritat cele 20 de milioane şi dacă este atacantul de care tunarii aveau nevoie. Cei doi au ţinut neapărat să rezolve dilemele: Welbeck l-a găsit senzaţional pe Mesut, printr-o pasă filtrantă, deşi nu este specialitatea casei, iar cel mai criticat jucător al lui Arsenal şi-a redus contestatarii la tăcere, printr-o finalizare simplă.

Dar nu-ţi speli imaginea printr-un gol cu Villa, după atîtea neîmpliniri. Ok, ar fi părut să spună Ozil: a explodat în partea stîngă, a centrat în centrul careului şi i-a întors serviciul lui Welbeck. 2-0. Totul în două minute. Show-ul a fost total după alte două minute, cînd Sissoko şi-a băgat mingea în proprie poartă, după o centrare şutată a lui Gibbs. VIDEO CU GOLURILE

Tunarii au forţat pînă la pauză, dar după aceasta s-au mulţumit să se ferească de accidentări şi să atace sporadic, făcînd economie de energie. Dacă victoria a fost una fără probleme, suporterii londonezilor mai au un motiv de bucurie.

Poate că mulţi au uitat de el, dar francezul Abou Diaby a revenit pe bancă, după o altă accidentare, iar una dintre marile probleme ale lui Wenger a fost postul de mijlocaş defensiv. Poate că lucrurile încep să se aşeze pentru Wilshere şi compania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.