Nationala

Gafă MONUMENTALĂ a FRF: Victor Piţurcă are contract pînă 2016 din cauza unei secretare care a tastat greşit! Cum motivează Naşu' cei 400.000€ risipiţi!

Victor Piturca,mana la cap,suparare Romania

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 September 2014

Victor Piţurcă a rămas surprins să afle că are contract cu FRF pînă în toamna lui 2016, deşi se aştepta ca înţelegerea sa să expire cu un an mai devreme sau în vara lui 2016, dacă România se califică la Campionatul European din Franţa.
Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a oferit o explicaţie jenantă pentru gafa pe care a comis-o în contractul lui Piţi.

“Din păcate, cine a redactat contractul a trecut 2016 în loc de 2015. Asta se poate revizui, nu este o problemă”, a explicat Mircea Sandu la DolceSport. Piţi a anunţat deja că acesta va fi ultimul său mandat la echipa naţională, urmînd să renunţe indiferent de rezultatul obţinut la Euro 2016.

Gafa l-a menţinut pe Victor Piţurcă pe bancă şi după meciul cu Grecia! Acesta ar fi trebuit să plătească federaţiei toate sumele pe care le mai avea de încasat pînă la finalul contractului pentru a putea pleca la Al Ittihad. Suma s-a mărit însă considerabil din cauza anului în plus trecut greşit, iar arabii nu au fost de acord s-o achite.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.