Stranieri

Ziua neagră a lui Gabi Tamaş: penalty comis, apoi scos pe targă la meciului Watford - Bournemouth 1-1

Prezența lui Tamaș cu Ungaria, pe 11 octombrie, e în pericol

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Tricolorul” şi-a sucit piciorul într-un duel pentru balon şi a avut nevoie de îngrijirile medicilor vreme de 4 minute. ”O accidentare urîtă”, a scris presa engleză.

Veşti proaste de la Gabi Tamaş pentru selecţionerul Victor Piţurcă. Revenirea "tricolorului" între titularii lui Watford, după cîteva minute jucate pe final, etapa trecută, a fost un dezastru cap-coadă.

În minutul 4 al meciului cu Bournemouth (1-1), apărătorul a comis un penalty. Wilson, adversarul direct, l-a depăşit, dar el a revenit şi l-a faultat în careu. Arbitrul Langford a arătat imediat punctul cu var, însă l-a iertat pe Tamaş de "roşul" cuvenit. Iar Harte a ratat penalty-ul acordat. Totul OK? Nici pe departe.

După o altă gafă a fundaşului român (13), nefructificată de Arter, a venit minutul 28. Alt duel cu Wilson, alt coşmar. Tamaş a căzut rău, sucindu-şi piciorul. Cel puţin o entorsă! Patru minute au "lucrat"medicii la el înainte de a-l scoate de pe gazon cu targa.

Diagnostic? Din tribune a părut "o accidentare urîtă", au scris sportinglife.com şi skysports.com. Dar nimic mai mult.

7 meciuri a jucat Tamaş în acest sezon din Championship pentru Watford. Eliminat cu Huddersfield, a bifat o etapă de suspendare

2 e numărul penalty-urilor comise de Tamaş în această stagiune. Mai făcuse unul cu Doncaster, în Cupa Ligii Angliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.