Liga 1

VIDEO Astra nu convinge, dar o învinge pe Pandurii cu 2-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 septembrie 2014

Astra şi Pandurii au oferit o partidă superbă la Giurgiu. Formaţia lui Daniel Isăilă a cîştigat cu greu în faţa Pandurilor, 2-1, deşi gorjenii au fost cei care au condus la pauză.

După ce au înscris în minutul 8 prin Momcilovici, Pandurii au condus jocul în continuare, deşi Erico a fost eliminat în minutul 21, după ce l-a faultat pe Budescu în poziţie de ultim apărător. Ca urmare a protestelor şi Petre Grigoraş a fost trimis în tribune.

Prima repriză a oferit şi cea mai frumoasă fază a meciului. În minutul 25, Roman a fost găsit în centrul careului de 16 metri, Lung a ieşit greşit, dar fotbalistul lui Petre Grigoraş a nimerit doar bara. "Astralii" au îndepărtat pericolul, însă mingea a ajuns la Nistor, care a şutat de la mare distanţă, balonul a lovit bara şi a ajuns la Răduţ, care a tras slab.

10 minute mai tîrziu, acelaşi Roman n-a ajuns la un balon venit prin spatele fundaşilor Astrei şi a ratat ocazia de a majora scorul. Finalul primei părţi a avut-o în prim-plan tot pe formaţia gorjeană, Răduţ executînd o lovitură liberă, mingea lovind bara transversală a lui Lung.

La pauză, Daniel Isăilă a făcut două schimbări care au modificat jocul Astrei. I-a trimis în teren pe Chiţu şi Florescu în locul lui Enache şi al lui Laban.

Jucătorii giurgiuveni au profitat de omul în plus abia în minutul 72, cînd Joaozinho a reuşit să înscrie, după o deviere a lui Cristescu. Cele trei puncte au fost aduse de Bukari în penultimul minut de joc, după un şut de la marginea careului.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a meciului
Vezi VIDEO cu golul marcat de Momcilovici
Vezi VIDEO cu golul egalizator al Astrei
Vezi VIDEO cu golul marcat Bukari

Echipele de start:
Astra
: S. Lung Jr. – L. Rus, T. Alasanne, Oros, Joaozinho – Takayuki, Laban – Enache, Budescu, de Amorim – Bukari
Rezerve: Coman, Florescu, Yahaya, Cristescu, Elliot, Chiţu, A. Ioniţă II

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Paraskevas, Erico da Silva, Momcilovic – Nistor, Anton, Răduţ - Elton da Silva, Nicoară, M. Roman
Rezerve: Gliwa, Buleică, Iorga, Shalaj, Predescu, Matulevicius, Mevlja

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.