Liga 1

Se confirmă » Steaua îşi mai pierde un jucător: "Îl vrem neapărat! Vom începe negocierile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 September 2014

Steaua riscă să mai piardă un titular! După ce s-a despărţit deja de Ciprian Tătăruşanu, Florin Gardoş sau Mihai Pintilii, campioana României e pe cale să rămînă şi fără Lukasz Szukala.

Laurenţiu Reghecampf, fostul tehnician al Stelei, în acest moment la Al Hilal, a confirmat interesul pentru fundaşul polonez, aflat în ultimul an de contract.

"Eu mi-aş dori să-l iau pe Lukasz indiferent dacă el semnează o prelungire cu Steaua. Nu ar fi nici o problemă. Pentru mine nu ar fi asta o dificultate, deoarece este un jucător pe care îl cunosc foarte bine şi, dacă voi avea nevoie de un fotbalist pe postul său, atunci nu voi ezita să-l iau, indiferent dacă are sau nu un contract.

Am veni să tratăm cu Steaua, în felul ăsta eu m-aş bucura şi pentru că aş ajuta clubul. Eu am vorbit cu Lukasz, i-am spus că este major şi că el este cel care va decide. Vom vedea la vară ce se va întîmpla, el trebuie să se hotărască. Dar eu m-aş bucura şi ca el să semneze un nou contract cu Steaua, deoarece este unul dintre cei mai importanţi jucători", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.

2,5 milioane de euro este cota lui Szukala, conform transfermarkt.de


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.