Liga 1

Scandal în vestiarul Astrei: "Vamă a sărit să-l scoată pe Isăilă din pumnii unui jucător!" :O » UPDATE Reacţia giurgiuvenilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 septembrie 2014

Martori oculari au descris pentru GSP.ro scene reprobabile din vestiarul Astrei care ar fi avut loc aseară, la pauza meciului cu Pandurii, la scorul 1-0 pentru olteni.
Antrenorul Daniel Isăilă a "îndrăznit" să-i transmită lui Gabriel Enache că va fi schimbat, moment în care fotbalistul ar fi cedat nervos. "S-a dus să-l bată, ce mai, aproape că se urcase pe el! Nu a apucat să-l lovească însă, Vamă a intervenit energic. Dinu a fost primul care s-a băgat, ceilalţi băieţi din vestiar rămăseseră blocaţi în primă fază".

Isăilă ar fi încercat să-i explice fără succes mijlocaşului că se află la al treilea meci în care joacă mai slab, după episoadele CFR Cluj şi Zagreb. La finalul meciului încheiat cu victorie pentru gazde, 2-1, jucătorii din Giurgiu s-au dus peste Enache şi l-au tamponat verbal pentru episodul de la pauză.

Transformarea fotbalistului Astrei s-ar fi produs după convocarea la naţională. "E plin de fiţe de atunci, are o atitudine arogantă faţă de coechipieri şi la antrenamente", au mai precizat sursele GSP.

UPDATE Reacţia oficială a Astrei
Astra a reacţionat după informaţiile GSP.RO: "Jucătorul era nemulţumit de evoluţia sa, dar nu s-a pus problema ca el să sară la antrenor mai ales în imediata proximitate a lui Dinu Gheorghe şi Ioan Niculae. Nu a fost nici măcar un pui de conflict, iar la final cînd Enache a dat ochi în ochi cu patronul, acesta i-a şi zis că l-ar fi schimbat de 5 ori pînă la pauză. Şi Enache a recunoscut că a prins o zi mai slabă".

UPDATE Ce spune şi Enache
"Nu e absolut nimic adevărat. La pauză n-am avut nici o discuţie cu Isăilă sau cu preşedintele Dinu Gheorghe. Mi-am făcut duşul, m-am schimbat şi mi-am văzut de treaba mea. Doar după finalul partidei l-am rugat pe domnul preşedinte să avem o discuţie între patru ochi. L-am întrebat doar de ce se comportă foarte distant faţă de mine indiferent dacă evoluez bine sau traversez o perioadă mai puţin fericită. Nu mi-a dat nici un răspuns. Discuţia  a fost însă una absolut normală", a ţinut să precizeze fotbalistul.


5 e nota primită de Enache în caseta tehnică din Gazetă pentru prestaţia din cele 45 de minute prinse cu Pandurii. El a fost înlocuit cu Chiţu, care a fost notat cu acelaşi calificativ

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.