Liga 1

Basarab Panduru interpretează refuzul lui Gigi Becali de a-l angaja pe Daniel Prodan: "Steaua n-are încredere în Gâlcă!"

Prodan e bun prieten cu Gâlcă, acesta dorindu-l la echipă într-un post de conducere

Articol de Florin Dincă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Panduru interpretează refuzul clubului de a-i face pe plac antrenorului şi de a-l aduce la echipă pe Didi Prodan.

În cele 5 zile de libertate pe care le-a avut săptămîna trecută, Gigi Becali a fost ferm în privinţa doleanţei lui Costel Gâlcă. Antrenorul îl dorea la echipă pe Didi Prodan, însă patronul a refuzat, lucru dezvăluit ieri de Gazeta Sporturilor.

Basarab Panduru, fost fotbalist al Stelei în prima jumătate a anilor '90 şi bun prieten cu Gâlcă, a comentat la DolceSport pe marginea subiectului.

"Dacă antrenorul îţi cere un lucru, care nici nu mi se pare greu de realizat, iar tu nu vrei să-i faci pe plac, înseamnă că tu, Steaua, nu ai încredere în Gâlcă. Pînă la urmă, ce mare lucru a dorit Costel? Un om lîngă el, în care probabil are mare încredere, cu care să se consulte şi pe care să-l mai trimită în diferite locuri", a spus Panduru, după care a adăugat pe un ton glumeţ: "Didi nu venea la Steaua să ia locul nimănui, nici măcar să joace, că nu mai are loc, e mai bun acum Varela decît el", a spus Panduru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.