Tenis

VIDEO Alte momente şocante cu Serena Williams! S-a retras din China, dar nu a putut să meargă singură în afara terenului!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 September 2014

La scorul de 6-5 contra lui Alize Cornet, în primul set, americanca Serena Williams a cerut intervenţia medicului.

Imaginile au fost îngrijorătoare: numărului 1 mondial i s-a luat tensiunea, a stat cu faţa acoperită în palme şi a fost nevoie de medic pentru a putea să iasă pe propriile picioare de pe teren!

Evenimentul este cu atît mai şocant cu cît Serena a mai arătat foarte slăbită în acest an. La Wimbledon, la un meci de dublu alături de sora ei, Venus, Serena a oferit unele imagini horror, nereuşind să servească şi să se deplaseze coerent, fiind nevoită să se retragă din meci. VIDEO AICI






Ieri vorbise despre problemele fizice în tenis

Cu 18 titluri în palmares, la 32 de ani, Serena a dezvăluit ieri cum reuşeşte să se menţină în formă pentru competiţiile mari.

"Eu joc mai puţin şi asta mă ajută foarte mult în carieră. Anul viitor vreau să mă concentrez în continuare doar pe modul în care pot să dobor noi recorduri în Marile Şlemuri. În plus, mă antrenez foarte tare şi nu vreau să mă opresc niciodată din asta. Cît ţine de Na Li, cred că, la un anumit punct, toate corpurile cedează. Na Li a fost o jucătoare excelentă. Rămîne o stea care va străluci întotdeauna".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.