Liga 1

Pandurii continuă războiul cu Robert Dumitru şi a făcut plîngere la CCA: "Manieră tendenţioasă de arbitraj!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 septembrie 2014

Partida dintre Astra şi Pandurii a fost una tensionată, atît pe teren, cît şi după terminarea meciului. Clubul Pandurii a decis să sesizeze CCA cu privire la prestaţia arbitrului Robert Dumitru şi îl acuză pe acesta că a defavorizat echipa din Tg. Jiu.

„Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a sesizat Comisia Centrală a Arbitrilor privind prestaţia arbitrului Robert Dumitru la meciul din etapa a 8-a a Ligii I dintre Astra Giurgiu şi Pandurii Tg. Jiu, considerînd că acesta a avut o manieră tendenţioasă de arbitraj şi a defavorizat în dese rînduri echipa noastră, prin deciziile luate.

Cea mai elocventă greşeală a fost eliminarea gratuită a jucătorului Erico da Silva, în minutul 20, şi totodată a antrenorului Petre Grigoraş”, se notează în comunicatul oficial al celor de la Pandurii.

La finalul partidei, Petre Grigoraş a declarat că este dezamăgit de prestaţia arbitrului Robert Dumitru.

„Toate deciziile la limită au fost dictate în favoarea lor. Nici nu vreau să-i pronunţ numele arbitrului pentru că mi-e scîrbă de el. Am simţit o manieră şmecherească în atitudinea lui”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.