Campionate

Au ţipat la Louis Van Gaal! » Furtuna din vestiarul lui Manchester United: au sărit siguranţele după 3-5 cu Leicester

Giggs e împietrit, lui Van Gaal nu-i vine să-și creadă ochilor. United a pierdut cu 5-3

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii i-au reproşat managerului olandez înlocuirea lui Di Maria, unul dintre cei mai buni de pe teren, la scorul de 3-3.

Umilitorul eşec suferit de Man. United duminică, 3-5 cu Leicester, face şi acum valuri în presa engleză. Daily Mail a dezvăluit ieri că, la final, în vestiarul "diavolilor" au sărit scîntei.

Managerul Louis van Gaal i-a făcut responsabili pe jucători pentru modul în care "au dat din mînă un meci ca şi cîştigat, conducînd cu 2-0 şi 3-1", dar nici ei nu i-au rămas datori.

Unul dintre stewarzii aflaţi în zona cabinelor a povestit jurnaliştilor că la un moment dat, una dintre vedetele lui United a ţipat la tehnicianul olandez: "Şi noi de ce dracu' l-am schimbat pe Di Maria?!".

Argentinianul jucase foarte bine, înscriind un gol superb, însă Van Gaal l-a înlocuit în minutul 76, la scorul de 3-3, introducîndu-l pe Mata. O eroare care a contribuit, în cele din urmă, la coşmarul lui United.

Binecuvîntaţi de călugări
"Călăii" lui United au dezvăluit ieri secretul spectaculoasei victorii din week-end. "Înaintea meciului ne-au vizitat nişte călugări budişti. Ei i-au binecuvîntat pe jucători, dar şi King Power Stadium. Mi-aş dori să vină în fiecare săptămînă", a spus managerul lui Leicester City, Nigel Pearson.

200 de milioane a investit Man. United vara aceasta pe piaţa transferurilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.