Altele

Principele Nicolae al României nu se sfieşte să facă sport cot la cot cu oamenii de rînd: "Am fost căpitanul echipei de rugby"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 septembrie 2014

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României a dezvăluit că este un împătimit al sportului, în special al ciclismului, iar de curînd a participat la Triathlon Challange Mamaia.

Acesta a vorbit despre motivele pentru care a ales să participe la concursul de la Mamaia, în proba de 20 de kilometri din cadrul Ştafetei Sprint.

"Am concurat la această întrecere fiindcă am vrut să mă antrenez şi să întîlnesc persoane care concurează din plăcere la astfel de competiţii şi care au experienţă în domeniu.

Un alt motiv al participării mele la Triathlon a fost acela de a promova Asociaţia Curtea Veche şi turul de ciclism pe care îl vom organiza anul viitor, în luna aprilie sau mai, «Cărţile copilăriei pe bicicletă»", a spus Alteţa Sa Regală Principele Nicolae pentru ziuaconstanta.ro.

Principele Nicolae e cunoscut ca un om care iubeşte mişcarea, acesta dezvăluind ce sporturi a mai practicat de-a lungul anilor.

"În timpul şcolii, am fost căpitanul echipei de rugby. Am mai jucat hochei, cricket şi am lucrat ca instructor pentru activităţi în aer liber, precum rafting, alpinism, caiac. În timpul facultăţii, am practicat lacrosse, unde am fost, pe rînd, portar, atacant şi mijlocaş. De curînd, mi-am redescoperit pasiunea pentru ciclism, după o pauză de opt ani", a mai adăugat Alteţa Sa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.