Cupa Romaniei

S-au chinuit cu Poiana Cîmpina, dar sînt încrezători! Dinamoviştii anunţă: "Vrem un trofeu" » Ce spun despre derby-ul cu Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 septembrie 2014

Dorin Rotariu a înscris de 3 ori în poarta Poianei Cîmpina, 5-2, însă nu are timp să se bucure. Atacantul se gîndeşte deja la partida din campionat cu Rapid, de sîmbătă. 

“După primirea golului am început să apăsăm pedala de acceleraţie, ne-am creat ocazii şi am marcat. Important este că am dus partida fizic foarte bine. Nu contează cine marchează, important este să cîştigăm.

Încerc să fiu cît mai bun, să mă antrenez cît mai bine. Avem două zile în care trebuie să ne revenim pentru meciul cu Rapid”, a declarat Dorin Rotariu, completat de căpitanul Valentin Lazăr: “Cei de la Poiana au o echipă bună de Liga 2. Important este că ne-am calificat. Am foarte mulţi prieteni la Ploieşti care au venit să mă susţină. Ne-am trezit după ce am luat gol.

Roti a făcut un meci mare, Kamil a fost accidentat şi a revenit cu gol. Îmi doresc să cîştig un trofeu cu Dinamo, Cupa României, Cupa Ligii sau campionatul”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.