Cupa Romaniei

După 3 ani şi 7 luni » Gică Hagi zîmbeşte din nou: a bifat prima victorie ca antrenor la Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gică Hagi a simţit din nou gustul victoriei de la nivelul gazonului. "Regele" a revenit pe bancă la propria sa echipă, unde ocupă în prezent funcţia de manager tehnic.

După eşecul din runda trecută, cînd Viitorul a pierdut la Gaz Metan, ieri, în Cupă, Hagi a cunoscut din nou victoria pe banca unei formaţii. Elevii săi au cîştigat fără emoţii la Năvodari, prin golurile marcate de Marin, Nedelcu şi autogolul lui Ursu.

Hagi nu mai cîştigase un meci din 19 februarie 2011, cînd o pregătea pe Galatasaray. Atunci formaţia din Istanbul a cîştigat acasă cu Bucaspor cu scorul de 1-0. Din aprilie 2011, cînd a fost demis de la Galata, Hagi n-a mai antrenat nici o formaţie

Săgeata Năvodari - FC Viitorul 0-3
Au marcat: R. Marin (32), D. Nedelcu (60), I. Ursu (66 autogol)

Săgeata Năvodari: Albuţ - Dunjici, Ursu, Damian, Cîrjă - Muzac (Gorovei, 82), Cervera - Ganea (Eloy, 71), Vezan, M. Chitu (Stana, 64) - Srdic. Antrenor: Cătălin Anghel.

FC Viitorul: Buzbuchi - Cr. Manea (Cioablă, 67), Ţîru, Puţanu, Piţ - Nedelcu, R. Marin - Neacşa, Vînă (Benzar, 56), Cîrstocea (Perju, 46) - Mărkuş. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.