Cupa Romaniei

Un conducător al lui Dinamo făcut o criză de nervi în vestiar la pauza meciul cu Fortuna Cîmpina: "Plecaţi pe jos dacă nu cîştigaţi!"

Articol de Costin Mihai  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La pauza meciului de Cupă cu Fortuna Cîmpina, cînd scorul era 0-0, preşedintele "cîinilor" a intrat peste jucători în vestiar şi i-a luat la rost.

"Cîinii" s-au calificat mai departe în Cupa României, după ce au trecut cu emoţii de Fortuna Cîmpina, 2-2 în primele 90 de minute şi 5-2 după reprizele de prelungiri. La finalul primelor 45 de minute, scorul era 0-0, iar jocul lui Dinamo fusese unul lamentabil, lucru ce l-a enervat cumplit pe preşedintele "cîinilor", Constantin Anghelache.

Conform surselor GSP, Anghelache nu a stat pe gînduri şi a coborît din tribune direct la vestiare, unde a ţipat atît la jucători, cît şi la adresa lui Flavius Stoican: "Voi chiar vă bateţi joc de noi?! Fiţi foarte atenţi la ce vă zic eu vouă, dacă nu cîştigaţi plecaţi pe jos de la Ploieşti! Vă lăsăm aici, nu e posibil să evoluaţi în maniera asta cu o echipă de ligă secundă!".

Fortuna Poiana este asimilată drept un "satelit" al grupării din Ştefan cel Mare, deşi oficial nu există nici o legătură administrativă între cele două cluburi. La Cîmpina evoluează în acest moment 6 fotbalişti care au trecut pe la Dinamo.

4,35 a fost cota pentru un X la Poiana - Dinamo. Un scor exact 2-2 a avut cota 19,00

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.