Liga 1

Mircea Lucescu dezvăluie momentul în care s-a detaşat de Dinamo: "Comportamentul lor a fost atît de greşit încît m-a îndepărtat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 septembrie 2014

Fost antrenor şi la Rapid, şi la Dinamo, Mircea Lucescu a vorbit despre situaţia celor două echipe şi despre cum vede duelul dintre formaţiile pregătite de Ganea, respectiv Stoican.

"Primul meu meci important ca antrenor la Rapid l-am cîştigat cu 2-0, la Dinamo. Din păcate, atunci am avut o senzaţie de neplăcere pentru că am fost scuipat de toţi cei care m-au lăudat pînă în acel moment. Comportamentul unor oameni a fost atît de greşit încît m-a îndepărtat.

Am rămas cu sufletul alături de Rapid. Dacă antrenezi ambele echipe eşti supus unei astfel de situaţii. Şi într-o parte şi în alta am avut succes.

E un meci pe muchie de cuţit, între o echipă populară şi un brand de tradiţie. Eu aş vrea ca fanii să aprecieze istoria celor două cluburi şi să vină la stadion ca la o sărbătoare. M-am detaşat de fotbalul românesc, am avut prea multe deziluzii ca să mai am sentimente. Nu mai cunosc nici echipa lui Dinamo, nici cea a Rapidului", a declarat Mircea Lucescu la Dolcesport.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.