Liga 1

Gică Hagi a vorbit în premieră despre atribuţiile lui Gigi Becali la Academie: ”Învăţ de la el pentru că ştie fotbal” :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 September 2014

Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul, a explicat care sînt atribuţiile lui Gigi Becali, care munceşte pentru academia sa de la Ovidiu, pentru a-i fi redusă pedeapsa.

"Eu discut cu Gigi, ca fin, ca naş, ca prieten. El vine la noi, ne mai dă cîte un sfat, că e om de fotbal acum, după atîţia ani. Învăţ de la el pentru că ştie fotbal, a învăţat şi el pe banii lui. Dar e bine. Nouă, la Academie, ce să ne spună? Că sîntem cei mai buni. La echipa mare poate, aici să ne mai dea vreun sfat. Lucrurile între noi doi sînt bune. Se comportă bine la Academie, nu aţi văzut că şi scrie? Devine deja şi scriitor. E bine. Bine ar fi să iasă, că pentru orice om e mai bine afară", a precizat Gică Hagi.

Patronul Stelei lucrează la Academia Gheorghe Hagi de la sfîrşitul lunii aprilie, după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată. Acesta are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în Dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în Dosarul "Valiza" şi în cel al Sechestrării.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.