Liga 1

VIDEO "Robocop", egalul lui "Messi" » Partidă superbă la Mediaş: Gaz Metan şi Ceahlăul au făcut spectacol: 2-2

Roman, 28 de ani, traversează un moment personal excelent, deși vine după o pauză extrem de lungă

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dumitraş a marcat un supergol, apoi oaspeţii au condus chiar cu 2-0, dar gazdele au obţinut remiza în final, după un gol reuşit de Roman, fotbalist ce evoluează cu şuruburi în picior.

Ceahlăul s-a dus la Mediaş să confirme forma excelentă arătată în ultima perioadă. Cu un prim "11" în care s-au aflat de la început 5 fotbalişti ce nu au împlinit încă 21 de ani, trupa lui Florin Marin a început bine şi a reuşit să deschidă scorul cu o bijuterie!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aruncat de Steaua după ce se plătise pe el 300.000 de euro, Dumitraş a făcut o fază cum n-a mai reuşit nici un fundaş lateral al roş-albaştrilor de la Dan Petrescu încoace. A luat o minge de la 30 de metri, a driblat 5 adversari, ca Messi, şi a şutat cu sete sub transversală, ca Ronaldo: 0-1!

Gazul a replicat, însă nici Roman şi nici Tahar n-au avut noroc de gol. Au marcat tot oaspeţii, prin Margină, după ce l-a pierdut pe drum pe ameţitul Creţu (39): 0-2! În prelungirile primei părţi, Tahar a redus din handicap: 1-2!

Misiunea ardelenilor s-a complicat în minutul 55, cînd Mujdragici a fost eliminat pentru două "galbene". Nemţenii însă au preferat să nu rişte, iar elevii lui Dulca au crezut în şansa lor pînă la capăt.

Mai întîi Tahar a lovit bara cu un şut puternic de la 25 de metri, iar cu 5 minute înainte de final, Dan Roman a marcat, aducînd un punct important echipei sale: 2-2! E al doilea meci consecutiv de Liga 1 în care Roman înscrie, primele jucate ca titular de la accidentarea "horror" suferită în decembrie.

Muth, iertat de Cojocaru
În minutul 89, fundaşul central al Gazului, Sergiu Muth, a avut o intrare criminală asupra lui Ţepeş. Adrian Cojocaru a dictat fault şi i-a acordat medieşanului cartonaş galben. Reluările Look Plus au demonstrat însă că arbitrul a greşit, întrucît Muth se duce cu talpa direct în pieptul nemţeanului.

La momentul acela Gazul era deja în inferioritate, după ce Cojocaru îl eliminase pe Mujdragici în minutul 55, cînd i-a acordat cel de-al doilea avertisment.

"Am făcut o primă repriză foarte bună, dar n-am ştiut să profităm. Din păcate, n-am gestionat cum trebuie avantajul, cu atît mai mult cu cît în partea a doua am fost în superioritate" (Florin Marin, antrenor Ceahlăul)

"Dacă nu încerci, nu-ţi iese. Eu am încercat şi uite că am reuşit să marchez. E frustrant însă că n-am cîştigat. Am avut 2-0 şi la 2-1 am fost în superioritate numerică, am pierdut două puncte printre degete" (Andrei Dumitraş, fundaş Ceahlăul)

"Mă bucură atitudinea elevilor mei, am simţit că vom reveni cînd scorul era 2-0 pentru ei. Totuşi, mă nemulţumesc erorile din prima parte. Am făcut greşeli nepermise. Chiar şi aşa, consider că am fi meritat victoria" (Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.