Liga 1

Viorel Moldovan pune tunurile pe Valerii Moraru: ”Lucrurile nu se vor schimba la Rapid atîta timp cît vii ca investitor şi nu bagi bani”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 septembrie 2014

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Viorel Moldovan, a vorbit despre eşecul Rapidului cu Dinamo, 0-3.

"E o situaţie complicată la Rapid acum, aş vrea să mă detaşez puţin, nu ştiu dacă e mai rău ca atunci cînd eram eu aici, însă oricum cred că e la fel. Lucrurile nu s-au schimbat şi nici nu văd să se schimbe. Din moment ce vii ca investitor şi nu bagi bani, e foarte greu.

Rapid a jucat în superioritate numerică, dar a pierdut acest meci. Au avut meciul în mînă, pentru că dacă marcau prin Buş în debutul partidei poate altfel stăteau lucrurile. Însă Dinamo a arătat mult mai bine în zece oameni ţi a cîştigat pe merit. Dinamo a fost o echipă mai valoroasă", a spus Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan a antrenat-o pe Rapid în sezonul trecut, cînd echipa s-a aflat în Liga B şi a obţinut promovarea. Tehnicianul a refuzat însă prelungirea contractului şi a preluat naţionala de tineret.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.