Liga 1

Steliştii strîng rîndurile înaintea derby-ului cu Astra: "Trebuie să ne distanţăm! O victorie ne oferă prima şansă la titlu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 28 September 2014

Andrei Prepeliţă, mijlocaşul Stelei, a vorbit despre derby-ul din această seară, ora 21:00, în direct la Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO, cu Astra Giurgiu, care pune faţă în faţă principalele favorite la cîştigarea titlului.

“Ne-am obişnuit în ultimul timp să avem meciuri grele cu Astra, o echipă bună, cu care ne batem la titlu. Nu cred că îi influenţează jocul din Cupă, ei se concentrează pe campionat. Avem două rezultate negative în faţa lor, dar nu mai contează asta. Sper să facem un joc bun, să avem publicul de partea noastră şi să ne bucurăm împreună. Publicul contează foarte mult pentru noi, ne ajută să punem presiune pe adversari.

Trebuie să batem ca să ne distanţăm de ei. Nu putem spune că eliminăm o contracandidată dacă învingem, campionatul e lung, se pot pierde puncte şi cu alte echipe, dar meciurile directe contează la final. Cu o victorie, am avea o primă şansă”, a declarat Andrei Prepeliţă la Look TV.

...despre banderolă: “Să fii căpitan la Steaua este o onoare pentru orice jucător. Mă motivează mai mult, nicidecum nu simt presiune. Am fost căpitan la o vîrstă fragedă la FC Argeş, apoi la Craiova şi acum la Steaua”


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.