Liga 1

Cristi Bobar rîde de atmosfera din Giuleşti: "Nu se poate compara cu ce e la Dinamo"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Sunday, 28 September 2014

Directorul sportiv al "cîinilor", Cristi Bobar, a acceptat să vorbească pentru gsp.ro despre atmosfera derby-ului de ieri din Giuleşti, despre bucuria de după meci, dar şi despre fanii roş-albilor. Bobar spune că nu îl deranjează felul în care a fost tratat de spectatorii Rapidului şi povesteşte cum au sărbătorit dinamoviştii victoria.
- Cristi, cum ţi s-a părut atmosfera din Giuleşti?
- Sincer să fiu, nu m-a impresionat cu nimic! Nu se poate compara cu ce se întîmplă la meciurile de acasă ale lui Dinamo. La nivel de suporteri sîntem de departe pe primul loc din ţară cînd vine vorba de atmosferă.

"Noi cu victoria, ei cu ostilitatea"

- Nici măcar ostilitatea suporterilor de la tribuna zero nu te-a mişcat?
- Sînt lucruri normale în astfel de meciuri. Şi eu şi Flavius ne aşteptam la aşa ceva. Ne asumăm, pînă la urmă daca vreunul dintre noi dorea linişte, se ducea la mănăstire. Noi rămînem cu victoria şi bucuria faptului că jucătorii noştri au avut 2 inimi aseară, pe cînd ei rămîn cu ostilitatea.

- Cum aţi trăit momentele de după partidă?
- A fost o bucurie imensă, Flavius era în al 9-lea cer, să cîştigi într-o asemenea manieră, cu Rapid, în inferioritate numerică nu e uşor. După partidă am fost cu toţii, împreună cu soţiile şi iubitele la restaurant, a fost o atmosferă foarte frumoasă. Dar, acum, gata! De luni ne concetrăm sută la sută pe meciul cu CSU Craiova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.