Liga 1

FOTO şi VIDEO Gest superb al lui Victor Astafei după prima reuşită din meciul cu Viitorul: "Sînt naţionalist, sînt patriot şi ţin cu România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 septembrie 2014

Victor Astafei se simte foarte bine la Petrolul şi a demonstrat acest lucru şi în partida cîştigată de formaţia sa în faţa Viitorului, scor 3-1, în care a înscris două goluri.Fotbalistul "găzarilor" a avut şi un mesaj pregătit pe sub tricoul de joc după marcarea primului gol, din minutul 83. "Uniţi sub tricolor" era scris pe un tricou pe care jucătorul Petrolului l-a arătat la celebrarea primei reuşite.

"Acest tricou semnifică mai multe lucruri. L-am primit cadou de la membrii galeriei echipei naţionale. Sînt naţionalist, sînt patriot şi ţin cu România", a spus Astafei pentru Dolcesport.

"Uniţi sub tricolor” este un proiect al ultraşilor români care îşi propun să susţină în mod independent echipa naţională a României.

Astafei a mai avut un moment de patriotism pe cînd juca la Oţelul Galaţi. Atunci a reuşit un gol în faţa Chiajnei, scor 1-1, şi a protestat împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană, avînd pe sub tricoul de joc un altul inscripţionat cu mesajul: "Salvaţi Roşia Montană".

Vezi VIDEO cu mesajul transmis de Astafei după gol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.