Liga 1

Steliştii îi ironizează pe giurgiuveni: "După meciul cu Mioveni nu i-am auzit cîteva zile. Ei se bat pentru locul 4"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 September 2014

Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, declară că unul dintre motivele pentru care formaţia giurgiuveană a reuşit să plece cu un punct din Ghencea a fost şi declaraţia lui Helmuth Duckadam de dinaintea meciului direct."Îi mulţumesc domnului Duckadam că a dat acea declaraţie pe care le-am arătat-o băieţilor înainte de meci. Aşa am putut să-i motivăm suplimentar", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

Replica fostului portar al Stelei n-a întîrziat: "După meciul cu Mioveni nu i-am auzit pe cei de la Astra cîteva zile. Să-şi vadă de treaba lor. Să se uite la cîte puncte sînt în spatele nostru. Le-a venit graiul celor de la Astra. N-am banii domnului Niculae să spun că a fost un arbitraj şmecheresc. În România există o singură echipă care a avut un parcurs extraordinar în ultimii doi ani, în rest există doar echipe bune. Astra se va lupta pentru locul 4. CFR şi Dinamo sînt peste giurgiuveni".

Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al Stelei declarase înaintea partidei directe cu formaţia antrenată de Isăilă că roş-albaştrii se vor impune fără probleme.

"Cu Astra, cred că ne vom impune autoritar, avem de luat o dublă revanşă şi chiar nu am nici un fel de emoţii la acest joc. Ne-au luat două trofee la penalty-uri, Cupa şi Supercupa, şi ne vom răzbuna în campionat", a fost declaraţia dată de Duckadam la Digisport înaintea partidei cu Astra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.