Liga 1

UPDATE » Ionel Ganea a plecat de la Rapid! Marian Rada s-a enervat: "L-au sunat pe Pustai, l-au sunat pe Andone, au fost refuzaţi şi ce-au zis: «Gata, îl punem pe Rada»!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 septembrie 2014

Ionel Ganea şi-a reziliat contractul cu Rapid în această seară, după o discuţie cu acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru.

UPDATE 20:45 » Marian Rada spune că nu a acceptat încă oferta lui Valerii Moraru de a deveni antrenorul Rapidului. ”Eu nu sînt antrenor principal acum. Nu vreau să fiu pus două zile şi în a treia să îmi spună că nu mai este nevoie de mine. L-au sunat pe Pustai, l-au sunat pe Andone, au fost refuzaţi şi ce-au zis: «Gata, îl punem pe Rada». Dar eu nu mai vreau aşa.

M-a sunat Valerii Moraru şi am vorbit puţin la telefon. I-am zis că nu ştiu ce o să fac şi că mîine o să mă ocup de echipă ca şi pînă acum, adică din postura de director tehnic. I-am spus să organizeze concurs de CV-uri. Păi, nu aşa spune Legea Insolvenţei? Şi doar nu o să încălcăm legea acum. Să facă ei concurs, îmi depun CV-ul şi să îl aleagă pe care e mai bun", a declarat Marian Rada pentru Mediafax.

UPDATE 18:25 »
Rezultatele neconvingătoare ale lui Ionel Ganea, în special ultima înfrîngere cu Dinamo, scor 0-3, i-au făcut pe şefii din Giuleşti să renunţe la Ganea. "De echipă se va ocupa Marian Rada. Ganea nu mai e antrenorul Rapidului. Am încheiat contractul pe cale amiabilă", a spus preşedintele Nae Stanciu, pentru Dolcesport.

UPDATE  » Adrian Falub a fost demis de la ASA Tîrgu Mureş, iar în locul acestuia a fost adus Cristi Pustai. Giuleştenii au pierdut astfel un nume important pe care îl aveau pe listă pentru a-l înlocui pe Ganea. Oficialii din Grant caută în continuare soluţii pentru a schimba banca tehnică.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Primul nume pe lista oficialilor giuleşteni era chiar Cristi Pustai, care era liber de contract. Ultima echipă pe care a antrenat-o a fost Pandurii, dar a mai trecut şi pe la Gaz Metan Mediaş, unde a stat 6 ani.

Oficialii giuleşteni caută o soluţie pentru ca cele două părţi să se despartă în condiţii amiabile, dat fiind faptul că Ionel Ganea are în contract o clauză care îl ţine pe banca giuleştenilor cel puţin pînă în iarnă.

Ganea a reuşit doar două victorii şi două egaluri în primele 9 meciuri şi ocupă locul 13, poziţie retrogradabilă. Antrenorului i s-a impus la startul sezonului să obţină 17 puncte în primele 10 etape.

Valerii Moraru a decis apoi să-i lase timp antrenorului giuleştean pînă la finalul turului. În funcţie de rezultate, urma să aibă loc o rediscutare a înţelegerii, la iarnă. După eşecul de pe Giuleşti, în faţa lui Dinamo, 0-3, Moraru pare să fi ajuns la capătul răbdării şi ar pregăti schimbarea tehnicianului.

Ionel Ganea a fost pus la cîrma echipei de Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, decizie neagreată de Valerii Moraru, patronul giuleştenilor.

Citeşte şi: Valerii Moraru ameninţat de fanii Rapidului: "Dacă ne retrogradezi, te dăm afară cu pietre" » Mesaj dur şi către Ionel Ganea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.