Nationala

VIDEO FRF a lansat imnul oficial al naţionalei » Un vers de mare fineţe: "Pe ei, pe mama lor!" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 septembrie 2014

Casa Fotbalului a găzduit azi conferinţa de presă în cadrul căreia a fost lansat noul imn al suporterilor echipei naţionale.


La întîlnirea cu jurnaliştii din sala “Ioan Chirilă” a fost prezent preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de membrii trupei IRIS, cantautorii piesei ce va răsuna pe Arena Naţională la meciurile ”tricolorilor”.

"Astăzi vrem să găsim mîndria de a fi români şi de a fi uniţi pentru realizarea performanţelor. Cred că a venit vremea să fim din nou suporteri ai echipei naţionale. E o mare bucurie pentru FRF să înceapă acest proiect alături de formaţia Iris. Această trupă a produs imnul din pasiune, fără nici un cost din partea Federaţiei de Fotbal", a spus Răzvan Burleanu la conferinţa de presă.

Nelu Dumitrescu, fondatorul trupei Iris: "În viaţă nimic nu este întîmplător. În 2016, Iris va împlini 40 de ani. Cînd am aflat de intenţia FRF de a se face un astfel de imn am zis că aceasta este şansa noastră. Sper ca această piesă să impulsioneze naţionala".

"Am primit această propunere de a lansa imnul la meciul cu Ungaria pentru că va fi un stadion plin. Noi sperăm să înveţe toţi suporterii acest imn pînă la meciul cu Ungaria. Cînd spunem "pe ei, pe mama lor" ne referim că noi trebuie să-i convingem şi pe adversari şi pe mamele lor că vrem să cîştigăm. Nu e nimic rău", a adăugat şi Rafael, solistul trupei Iris.

Pe finalul cîntecului, la minutul 2:30, apare şi un îndemn trivial: "Pe ei, pe mama lor!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.