Liga 1

Rică Răducanu prevede un viitor sumbru Rapidului: "Jucătorii noştri abia stau în ghete. Ar fi un miracol să nu retrogradăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 septembrie 2014

Rică Răducanu, fostul portar de legendă al Rapidului, declară cu zîmbetul pe buze că giuleştenii pot lua premiul fair-play, după partida pierdută cu 0-3 în faţa lui Dinamo.

"Ăştia ai mei sînt băieţi cuminţi, nu ca pe vremea mea, cînd îi altoiam pe dinamovişti mai cu o palmă, mai cu un picior. Ce să spun, în acest campionat luăm premiul fair-play! Aici văd că n-avem rivală, conducem autoritar”, a declarat, pentru Libertatea, Rică Răducanu.

Cel poreclit Tamango crede că ar fi o minune ca Rapidul să se salveze de la retrogradare în acest sezon.

"Am vrea noi să facem ceva, dar n-avem cu ce şi cu cine. Jucătorii noştri abia stau în ghete, iar patronii se ceartă între ei. Păi, dacă Pancu, la 37 de ani, e cel mai bun de la Rapid, ce să mai vorbim?! E diferenţă mare între noi şi Dinamo, cu toate că ambele echipe sînt în insolvenţă. Dacă la Rapid e linişte, nu e bine. Ceva nu era în regulă la noi, în cazul în care lucrurile mergeau bine. Ăsta e Rapidul, nu se poate să nu calce în străchini cînd ţi-e lumea mai bună. Din păcate, acum echipa nu are nici valoare. O să aibă mari probleme să scape de retrogradare", a mai adăugat Rică Răducanu.

Rapidul are 8 puncte după primele 9 etape ale acestui sezon şi ocupă poziţia a 13-a în Liga 1, loc care îi duce pe giuleşteni în liga secundă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.