Nationala

Gest incredibil făcut de fotbaliştii maghiari pentru fanii lor înaintea partidei cu România

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 septembrie 2014

Jucătorii reprezentativei Ungariei au acceptat să plătească din banii lor biletele de intrare pentru 1.200 de suporteri la meciul cu România, programat la 11 octombrie, pe Arena Naţională.
"S-au simţit vinovaţi după eşecul cu Irlanda de Nord. Le-am cerut şi ei au acceptat să plătească biletele", a declarat Marianna Molnar-Toth, care conduce un grup de fani şi care a închiriat un tren pentru 1.200 de suporteri care vor veni la Bucureşti.

Preţul celor 1.200 de bilete se ridică la 5.800 euro, adică fiecare jucător a scos din buzunar 322 de euro, a precizat Molnar-Toth.

În prima etapă a preliminariilor Euro-2016, la 7 septembrie, Ungaria a fost învinsă de Irlanda de Nord, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, înfrîngere percepută ca o umilinţă şi care a dus la înclouirea selecţionerului Attila Pinter cu Pal Dardai.

"Răbdarea noastră a ajuns la limită, asta este cel mai mic lucru pe care îl pot face, să plătească biletele", a subliniat Molnar-Toth.

România va întîlni naţionala Ungariei, la 11 septembrie, pe Arena Naţională, într-o partidă din cadrul Grupei F de calificare la Euro 2016. Potrivit FRF, suporterii oaspeţi vor primi pentru această partidă 2.852 de bilete.

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.