Box

Lucian Bute şi-a aflat adversarul de pe 6 decembrie! Are 35 de ani şi i se spune "Bestia" » Prima reacţie a boxerului român

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 septembrie 2014

InterBox a anunţat azi că Lucian Bute va boxa pe 6 decembrie contra argentinianului Roberto Feliciano Bolonti, în arena Centre Bell. 

Este primul meci al lui Lucian Bute după înfrîngerea din ianuarie cu Jean Pascal şi totodată primul de cînd este antrenat de Freddie Roach. Bute a apelat la serviciile legentarului antrenor după ce a renunţat la lunga colaborare cu Stephan Larouche în luna martie.

Cum românul încă nu şi-a exprimat dorinţa de a se retrage, această decizie de a fi antrenat de Freddie Roach pare a fi o dorinţă de a reveni în top.

Bolonti, care e fost campion WBC Latino la categoria supermijlocie, şi-a găsit adversarul perfect şi a renunţat la lupta împotriva lui Andrzej Fonfara. Argentinianul a pierdut ultimul meci cu Jurgen Brahmer. Bute este în căutarea primei victorii după cea înregistrată în noiembrie 2011, cu Glen Johnson, la Quebec.

"Sînt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mîine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca în Filipine.

Sînt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sînt foarte încîntat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o noua echipă", a spus Bute.

Roberto Feliciano Bolonti (35 de ani)
Înălţime: 1.80
Nickname: Bestia
Palmares: 35 de victorii (24 prin KO) - 3 înfrîngeri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.