Liga Campionilor

Nervi cu Boateng » Jerome e incert. Pep Guardiola îl arată cu degetul pe doctorul Muller-Wohlfahrt

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Bayern e la cuţite cu stafful medical din mai, cînd a trecut peste decizia lui Muller-Wohlfahrt şi l-a lăsat pe Thiago să se trateze, fără succes, la Barcelona


Pep Guardiola are un dinte împotriva staffului medical. Înaintea meciului de diseară, cu ŢSKA Moscova, antrenorul lui Bayern s-a luat din nou de doctorul Muller-Wohlfahrt. Oful catalanului: repetatele probleme musculare cu care se confruntă Jerome Boateng.

Pep a trebuit să-l înlocuiască sîmbătă, în minutul 55 al partidei cu FC Koln (2-0), şi a răbufnit: "Nu pot schimba fundaşii în fiecare meci! În mod normal, ei trebuie să joace 90 de minute. O să vorbesc din nou cu medicii".

Guardiola a mai avut contre cu Muller-Wohlfahrt. Cea mai dură, în mai, după accidentarea lui Thiago. Medicul s-a opus unui tratament la Barcelona, antrenorul l-a lăsat să plece. Rezultatul: leziunea internaţionalului spaniol a recidivat. Cu musca pe căciulă, Pep a replicat apoi nervos cînd jurnaliştii i-au cerut informaţii despre problemele lui Ribery: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe «Mull»!".


Alarmă! Afară din hotel
Ajunşi la Moscova încă de duminică, bavarezii au avut o surpriză neplăcută la hotelul Ritz-Carlton. În jurul orei 22:30 s-a declanşat alarma de incendiu şi astfel au ajuns în stradă. Dar nu pentru multă vreme, fiindcă Guardiola a găsit soluţia. Şi-a invitat jucătorii cu păturile pe ei la un bar din apropiere, unde au petrecut următoarele două ore.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.