Liga Campionilor

Au dat statisticile peste cap » Protagoniştii serii: Francesco Totti şi Lionel Messi

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 septembrie 2014

A doua etapă a grupelor Ligii Campionilor vine cu statistici interesante. În această seară, recordul de imbatabilitate al Barcelonei a fost spulberat de cei de la PSG.
Totodată, Barcelona a reuşit golul 500 în Liga Campionilor în partida cu PSG, după reuşita lui Messi, iar la nivel personal, argentinianul l-a egalat pe Cristiano Ronaldo la numărul de goluri marcate în Ligă, 68 de reuşite au cei doi, ambii sînt în urmărirea liderului Raul, care are 71 de goluri. Şi Iniesta a atins o bornă istorică, el ajungînd la al 100-lea meci în Ligă.

Xavi a intrat în repriza secundă în partida cu PSG şi datorită acestei apariţii a ajuns la 143 de meciuri în cea mai importantă competiţie intercluburi a lumii, depăşindu-l pe Raul, care are 142 de jocuri şi era lider în acest clasament.

Roma este la egalitate pe tabelă cu Manchester City,  dar şi la numărul de englezi pe care i-a folosit în startul partidei: 1! Ashley Cole pentru italieni, Hart pentru City.

Golul marcat în această seară de Francesco Totti l-a propulsat pe italian pe primul loc în topul celor mai în vîrstă marcatori din Liga Campionilor, 38 de ani şi 3 zile. Starul Romei a ajuns la al 90-lea meci în cupele europene, în timp ce Manchester City are 89 de jocuri în cupele europene.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.