Europa League

Costel Gâlcă, avertizat de foştii stelişti din Ucraina: "Dinamo Kiev ne-a prins imediat descoperiţi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 octombrie 2014

Steaua va evolua joi în cel mai dificil meci meci din faza grupelor Europa League, în deplasare la Dinamo Kiev.

”Roş-albaştrii” au primit cîteva sfaturi înaintea contruntării, în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, chiar de la doi foşti jucători din Ghencea, Florentin Matei şi Eric Bicfalvi, care evoluează în prezent pentru Volyn Luţk, locul 7 în campionatul Ucrainei.

"I-am întîlnit în ultima etapă (n.r. înfrîngere cu 1-4). Marea greşeală a fost că i-am atacat. Făceam presing la portar! Vă daţi seama, ne-au prins imediat. Au două benzi letale, incredibile, Lens şi Iarmolenko. 

Nu pot să zic că îi văd favoriţi cerţi. Deşi sînt buni «rău», o echipă tare. Apărarea e greoaie însă, nu te impresionează. Atacantul care joacă în locul lui Mbokani, Kraveţ, nu iese cu nimic în evidenţă”, a explicat Matei. 

Bicfalvi i-a pus şi el în gardă pe elevii lui Costel Gâlcă: ”Dinamo marchează des la cornere şi la lovituri libere, are tot felul de scheme pentru astfel de situaţii şi jucători puternici, cu joc de cap bun".

Toate sfaturile celor doi stranieri pot fi citite numai în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală!




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.