Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo, aroganţa maximă la adresa suporterilor bulgari » Declaraţia dată de portughez la finalul partidei

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 octombrie 2014

Cristiano Ronaldo a fost fluierat în majoritatea timpului partidei dintre Ludogoreţ şi Real Madrid, mai ales după penalty-ul din minutul 24, cînd starul portughez a fost faultat de Moţi în careu.
Fotbalistul "galacticilor" a fost unul dintre fotbaliştii care au fost în prim-planul jocului din Bulgaria, după ce a reuşit să înscrie, dar a şi ratat un penalty. La finalul partidei, Ronaldo a făcut un comentariu arogant la adresa fanilor bulgari.

”Eu am deja 12 ani de carieră la nivel foarte înalt, am jucat pe foarte multe stadioane, în atmosfere care mai de care mai ostile, nu am ce să comentez. Eu zic că lumea ar trebui să fie mulţumită că are şansa să vadă pe viu vedetele Realului. Sînt situaţii care nu pot fi comentate, lucruri care pentru mine n-au nici un fel de valoare”, a spus Ronaldo.

Real Madrid s-a impus în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor cu 2-1 în faţa lui Ludogoreţ, după ce bulgarii au deschis scorul prin Marcelinho, iar Ronaldo a egalat din penalty, urmat de golul victorie înscris de Benzema cu un sfert de oră înainte de final.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.