Liga Campionilor

Mario Balotelli a pierdut vremea în meciul cu Basel » Moment unic în cariera sa de jucător

Mario Balotelli, foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 octombrie 2014

Liverpool a fost învinsă cu 1-0 în a doua etapă din grupele Ligii Campionilor de Basel, dar cel mai rău pentru "cormorani" este statistica negativă pe care unul dintre jucătorii de bază ai echipei o are.
Mario Balotelli a fost cumpărat în această vară pentru 16 milioane de lire sterline, fiind un jucător în care se punea toată baza. Din păcate pentru echipa sa, italianul n-a atins nici măcar o dată mingea în careul advers în partida cu Basel.

Atacantul a fost integralist, el făcîndu-se remarcat doar printr-un cartonaş galben luat în minutul 71. Spre deosebire de italian, coechipierul său din atac, Sterling, a avut de trei ori mingea în careu, două dintre ocazii finalizîndu-se cu şutul acestuia.

Mai mult decît atît, Balotelli a fost atît de dezamăgit de jocul său încît la finalul partidei cînd coechipierii săi îşi salutau porprii fani, italianul a plecat la vestiare fără a fi lîngă colegii lui.

"El a muncit din greu, dar încă mai trebuie să depună efort. El trebuie să fie judecat la sfîrşitul sezonului. Cu toate acestea, Mario a încercat să joace cît mai bine, a lucrat din greu", a spus antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.