Liga 1

FOTO Cristina Andronache a fost îndepărtată de la Rapid! Documentele oficiale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 October 2014

Pagina oficială de Facebook a Rapidului a publicat astăzi documentele în care se arată că administratorul judiciar al giuleştenilor, Cristina Andronache, a fost exclusă din Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România.

"Deşi a contestat public calitatea de acţionar a domnului Valerii Moraru, doamna Cristina Andronache a căzut în propria capcană! Printr-un şir de nereguli, dînsa a încercat în permanenţă să-i pună piedici domnului Moraru, care a dorit să îmbunătăţească şi să normalizeze situaţia clubului Rapid de cînd a devenit acţionar majoritar, dar s-a lovit de fiecare dată de mofturile fostei doamne administrator judiciar. 

Considerînd că s-a făcut dreptate, printr-o decizie emisă astăzi „Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din Romania” a luat hotărîrea ca doamna Cristina Andronache să fie exclusă definitiv din Uniune, acest lucru făcînd-o incompatibilă cu funcţia de administrator judiciar al SC FC Rapid Bucureşti. Această decizie o considerăm ca o dovadă indubitabilă a faptului că dreptatea a fost de partea noastră, iar dînsa a încercat mereu să distorsioneze realitatea din cadrul acestui club de tradiţie", se arată în comunicatul emis de Rapid pe site-ul de socializare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.