Liga 1

CS Universitatea îşi va pune ”leul” pe echipament » Cînd îi vor vedea suporterii pe olteni în noile haine

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 03 October 2014

Oltenii au de gînd să joace avînd drept stemă "leul", care se află şi pe stema judeţului Dolj, iar litera U (iniţiala Universităţii) este repetată concentric de 5 ori, reprezentînd cele cinci secţii ale clubului, la înfiinţare.

S-a luat în calcul ca formaţia lui Săndoi şi a lui Cîrţu să poarte tricourile cu această siglă chiar de la meciul cu Dinamo, de duminică, doar că decizia s-a amînat. Este posibil ca, după pauza competiţională, de la meciul cu Concordia, craiovenii să apară în noile echipamente, iar sigla să fie folosită pe toate materialele CS Universităţii.

Săndoi confirmă

Emil Săndoi a declarat azi la întîlnirea cu presa: "Din cîte ştiu eu, au fost unele discuţii pe la club pe această temă. În ceea ce mă priveşte, sînt în necunoştinţă de cauză, nu cunosc foarte multe amănunte, foarte multe detalii, sînt probleme care nu ţin de noi, cei de la echipă". De mai bine de un an, există un imens scandal între actuala conducere a grupării din Bănie şi Adrian Mititelu privitoare la stemă, la palmares, la culori. Mai ales de cînd Adrian Andrici, acţionarul majoritar al oltenilor, i-a oferit lui Mititelu, printr-un comunicat oficial, public, un milion de euro şi 20 la sută din acţiunile noului club ce s-ar fi format din fuziunea lui CSU cu FCU, echipa lui Mititelu.

Stema care naşte războaie

În luna iulie, pe csuc.ro, oficialii actualei formaţii din Liga 1 au apărut mai multe materiale prin care se prezenta suporterilor că "stema cu leul aparţine Clubului Sportiv Universitatea Craiova şi nu a plecat niciodată din patrimoniul său. Clubul Sportiv Universitatea Craiova nu are nevoie să iniţieze un proces pentru a cere ceva ce deţine. Din nici un act prezentat de Adrian Mititelu sau de oricine altcineva nu rezultă că Universitatea Craiova ar fi cedat vreodată stema unei entităţi apărută după 1994. Mititelu a reacţionat la momentul respectiv şi a ameninţat cu noi procese.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.