Liga 1

Florin Lovin îi pune la zid pe fanii Rapidului după gesturile rasiste la adresa lui Wellington: "Încă o dată au arătat că n-au educaţie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 October 2014

Florin Lovin, mijlocaşul celor de la Concordia Chiajna, i-a atacat dur pe fanii giuleşteni, după 0-0 cu Rapid, care au aruncat cu o banană în brazilianul Carlos Wellington.

"Încă odată suporterii rapidişti dovedesc că nu au educaţie. Acel suporter poate fi identificat pe camerele de luat vederi şi interzis pe stadioanele din România", a spus Florin Lovin.

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

Fundaşul Concordiei, Vasile Maftei, fost jucător la Rapid, a vorbit şi el despre incident: "Păcat că s-a întîmplat. Acel suporter nu este un rapidist. Eu am jucat 10 ani în Giuleşti, am întîlnit Steaua, Dinamo şi alte rivale şi nu s-a întîmplat aşa ceva. S-au aruncat brichete, torţe, dar nu cu banane. Cel care a aruncat nu e rapidist, pentru că un fan rapidist nu s-ar fi pretat la aşa ceva".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.