Tenis

Simona Halep este făcută praf după ce a abandonat la Beijing: "Dacă toţi sportivii ar face la fel, circuitul mondial ar dispărea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 octombrie 2014

Reacţiile retragerii Simonei Halep de la turneul China Open nu s-au oprit. Carole Bouchard, jurnalistă la L'Equipe, o critică dur pe româncă după decizia pe care aceasta a luat-o de nu se mai prezenta la meciul din "sferturi" cu Ana Ivanovici.
"Atunci cînd eşti accidentată renunţi în timpul meciului. Nu ai cum să-ţi baţi joc de turneu şi de oamenii care au cumpărat bilete. Nu poţi lăsa o adversară să se califice fără să joace. Ştia din timpul meciului cu Petkovici că nu va juca în următoarea partidă, putea să se retragă de atunci şi să-şi lase adversara să joace în "sferturi".

Sînt oameni care au plătit bani să vadă un sfert de finală şi acesta nu a mai avut loc. Aceşti oameni aveau aşteptări, de aceea nu poţi renunţa cînd ai chef. Dacă toţi sportivii de top ar face la fel, atunci circuitul mondial ar dispărea. Trebuie să existe responsabilitate", a scris Bouchard.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.