Liga 1

Dezvăluiri incredibile după gesturile rasiste de la Chiajna - Rapid » Wellington: "Arbitrul m-a ameninţat că mă elimină" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 octombrie 2014

Carlos Wellington a vorbit din nou despre atacurile rasiste la adresa sa din timpul partidei cu Rapid, scor 0-0. Atacantul ilfovenilor îl atacă dur pe arbitrul Marian Balaci, care n-a luat nici o măsură în timpul partidei şi l-a ameninţat la vestiare la finalul acestei.

"Eu n-am nimic cu suporterii Rapidului, dar în zona din care s-a aruncat banana erau oameni îmbrăcaţi în culorile giuleştenilor care m-au înjurat tot meciul. E normal să fiu fluierat, dar nu pot să accept rasismul. I-aş accepta scuzele acelui suporter, dar trebuie să plătească. Mă lupt pînă la moarte împotriva rasismului, o fac pentru copilul meu. 

Nu e vorba doar de România, asemenea lucruri se întîmplă în toată lumea. A fost un şoc, am vrut să ies de pe teren. I-am zis arbitrului să facă ceva şi mi-a dat galben. M-am dus la sfîrşit şi am discutat cu el. I-am spus că nu e normal şi m-a ameninţat că îmi dă «roşu»”, a spus Carlos Wellington la Look TV.

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

...despre declaraţiile lui Marian Rada: ”N-am făcut teatru, aşa cum a zis domnul Rada. Am plîns din cauza emoţiilor pe care le trăiam atunci, pentru că erau copilul şi soţia mea la meci”

Citeşte şi: Reacţie şocantă a lui Marian Rada: "Poate Wellington juca teatru! Acum nu vrea şi 3-0 la «masa verde»?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.