Liga 1

Bawab putea să-i bată pe ”cîini”: ”Mi-a venit să dau sus, dar am ratat. Oricum, Craiova joacă un fotbal foarte frumos”

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 06 October 2014

Thaer Bawab s-a adaptat foarte rapid în Bănie, a devenit un jucător esenţial pentru CS Universitatea. L-a forţat pe Steliano Filip să-şi marcheze un autogol, în meciul cu Dinamo (1-1), a mai avut o oportunitate imensă spre finele primei reprize, însă Traian Marc a blocat senzaţional. Iordanianul a declarat după partidă: "Puteam încheia meciul din prima repriză, dar aşa mi-a venit să şutez, pe sus. Oricum, prima parte a fost foarte bună din partea noastră. Dinamo a controlat-o pe a doua. Dacă nu luam gol rapid, la începutul ei, nu cred că ne mai prindeau. Totuşi, remiza este echitabilă. Dacă vom continua pe acest drum, va fi foarte bine. Craiova practică un fotbal foarte, foarte frumos. Cred că şi fanilor le place ceea ce văd".


"Este un rezultat bun pentru noi pentru că se continuă seria invincibilităţii. În două cuvinte: sîntem mulţumiţi. În momentul în care aveam două puncte şi eram pe ultimul loc, ne gîndeam cu teamă la ce urmează, dar, acum, cu trei victorii şi o remiză, sîntem satisfăcuţi. Este meritul jucătorilor, care au arătat dorinţă"
Emil Săndoi, antrenor CS Universitatea

"Meciul s-a jucat la ocazia lui Bawab din finalul reprizei. Dacă şuta pe jos, Marc nu mai bloca, iar la 2-0, Dinamo nu ne putea dovedi. În schimb, repriza a doua a fost cea mai slabă de cînd am preluat noi echipa. N-am avut echilibru la mijlocul terenului"
Sorin Cîrţu, director tehnic CS Universitatea




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.