Liga 1

Clubul Rapid se dezice de spectatorul care a aruncat cu o banană spre Wellington! Comunicatul oficial al clubului şi reacţia lui Mircea Sandu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 07 October 2014

În timpul meciului dintre Chiajna şi Rapid, încheiat la egalitate, scor 1-1, Wellington a fost protagonistul unui incident nefericit.

Un suporter rapidist a aruncat o banană în atacantul Concordiei, iar brazilianul cere ca justiţia să facă dreptate.

Clubul Rapid a publicat un comunicat oficial prin care informează că acel suporter nu făcea parte din galeria Rapidului şi se afla în altă parte a stadionului. Oficialii clubului au declarat că nu sînt de acord cu gestul suporterului, dar clubul nu poate fi acuzat de rasism şi nu este responsabil pentru incident.

”Nici  suporterilor rapidisti nu le convine să fie numiţi cum sînt numiţi. Aş vrea ca între Wellington şi acel suporter să se facă o întînlire şi ca suporterul să îşi ceară scuze şi să participe un reprezentant al federaţiei şi un reprezentant al ligii. Arbitrii au reguli clare. Trebuie să avertizeze, să anteţioneze şi să oprească meciul cînd se petrec astfel de incidente. E inadmisibil ce a zis Rada, nu trebuie să facem mişto”, a declarat Mircea Sandu la DolceSport.

 

Şi preşedintele Nicoale Stanciu a trimis un mesaj prin care spune că este alături de jucător. VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.