Campionate

Lionel Messi, aproape să doboare un record vechi de 60 de ani în La Liga! Madrilenii, enervaţi că ar putea fi premiat chiar pe "Santiago Bernabeu"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 octombrie 2014

Partida dintre Real Madrid şi Barcelona ese unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale sezonului. Partida se va disputa pe "Santiago Bernabeu" pe data 25 octombrie şi poate consemna un moment istoric.
Lionel Messi ar putea să fie premiat pentru titlul de cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei chiar înaintea partidei, fapt care nu este văzut cu ochi buni de suflarea madrilenă.

În acest moment, argentinianul are 249 de goluri marcate în La Liga, fiind la două goluri de egalarea recordului. Telmo Zarra a marcat 251 de goluri în Spania, fiind deţinătorul recordului care durează de 60 de ani. Pînă la ”El Clasico”, Barcelona va mai juca un singur meci în Spania, împotriva celor de la Eibar.

Preşedintele Ligii Profesioniste din Spania a declarat că Messi trebuie premiat pentru această performanţă şi că există posibilitatea ca premierea să se facă pe stadionul "Santiago Bernabeu".

”Pe Messi trebuie să îl premiem pentru că este un jucător foarte bun. Trebuie să vedem ce facem pentru că este un moment istoric. Poate să se întîmple chiar şi pe Bernabeu”, a declarat Javier Tebas, preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.