Liga 1

UPDATE Sancţiune drastică pentru Rapid după gestul rasist la adresa lui Wellington » Reacţie nervoasă a giuleştenilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 octombrie 2014

Clubul Rapid a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele de la partida contra celor de la Chiajna, cînd un suporter rapidist a aruncat cu o coajă de banană în direcţia lui Wellington.

UPDATE 18:10 Claudiu Popa, directorul general al Rapidului, anunţă că echipa sa va contesta decizia luată astăzi de Comisia de Disciplină. "Decizia comisiei este aberantă şi neregulamentară. Au aplicat nişte articole care nu au nici o legătură cu fapta. Vom ataca această hotărîre şi vom solicita Comisiei de Recurs judecarea în regim de urgenţă a cauzei pentru a putea disputa următoarea partidă pe Stadionul Giuleşti", a spus oficialul ”vişiniilor”, conform Mediafax.

***

Giuleştenii nu vor avea voie să dispute două partide pe teren propriu, fiind nevoiţi să se mute la cel puţin 60 km de Bucureşti pentru meciurile cu Braşov şi Iaşi, şi trebuie să achite şi o amendă de 22.500 de lei.

De asemenea, nici clubul care a organizat meciul n-a scăpat, Concordia Chiajna fiind amendată cu 15.000 de lei.

Citeşte şi: EXCLUSIV Wellington s-a întîlnit cu suporterul rapidist care a aruncat cu banana în el » I-a făcut chiar şi un cadou!

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.