EURO 2016

Fug de pistolar » Ameninţaţi cu arma de Gokhan Tore, doi internaţionali turci au refuzat să vină la naţională

Gokhan Tore, în preliminariile CM 2014, contra "tricolorilor". Goian nu i-a rezistat

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În urma incidentului petrecut după meciul cu Olanda, din preliminariile CM 2014, selecţionerul Terim declara că nu-l va mai convoca pe Tore. Dar s-a răzgîndit.

Omer Toprak, 25 de ani, şi Hakan Calhanoglu (20) fuseseră convocaţi de selecţionerul Fatih Terim pentru "dubla" Turciei cu Cehia şi Letonia, din preliminariile CE 2016. Dar, fără a oferi vreo explicaţie, au refuzat să dea curs invitaţiei. "Au probleme musculare", i-a scuzat managerul lui Bayer Leverkusen, Jonas Boldt.

Cotidianul turc Fanatik susţine însă că refuzul lor are legătură cu revenirea în lot a lui Gokhan Tore: "Pur şi simplu le e frică de el!". În octombrie 2013, după meciul cu Olanda (0-2) din preliminariile Mondialului 2014, "Tore a dat buzna peste ei, în camera de hotel. Era însoţit de mai mulţi prieteni şi i-a ameninţat cu pistolul".

În urma acelui episod, Terim s-a jurat că nu-l va mai convoca în veci pe mijlocaşul lui Beşiktaş. Dar nu s-a ţinut de cuvînt.

Tore chiar a păţit-o!
Pe 20 aprilie, Gokhan Tore a fost el însuşi victima unui pistolar, într-un club din Istanbul. Atacatorul s-a luat de iubita mijlocaşului şi în încăierarea care a urmat a început să tragă la întîmplare, rănindu-l în umăr. Tore a fost operat de urgenţă, dar a revenit la antrenamentele lui Beşiktaş după cîteva zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.