Nationala

Viorel Moldovan explică de ce i-a luat banderola lui Gabi Iancu: "Am nevoie de lideri adevăraţi"

Gabriel Iancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 octombrie 2014

Viorel Moldovan, tehnicianul naţionalei de tineret a României, a explicat de ce nu i-a mai dat banderola lui Gabi Iancu la amicalul cu Albania, scor 3-1.

"A fost bine, dar se poate şi mai bine. Am avut momente în care am suferit, pentru că am întîlnit o echipă bună, agresivă. Am dat dovadă de caracter şi de forţă mentală, reuşind să revenim după ce am fost egalaţi. E important pentru moral că am reuşit să cîştigăm acest joc. Faţă de jocul din Germania am avut şase jucători noi. M-au mulţumit şi mă bucur că avem soluţii.

Citeşte şi: Moldovan i-a luat banderola lui Gabi Iancu » Atacantul naţionalei U21 a răspuns cu un gol în poarta Albaniei!

Gabi Iancu n-a fost dezamăgit că nu a primit banderola. I-a prins bine. A avut o evoluţie bună şi a spart gheaţa. Nu e important cine e căpitanul, important e ca echipa să cîştige. Am nevoie de lideri adevăraţi, care să strîngă jucătorii în jurul lor. E foarte bine că el şi Mitriţă s-au supărat cînd i-am schimbat. Am fost nevoit, pentru că îmi doream să văd mai mulţi jucători", a spus Viorel Moldovan la DolceSport.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.